maike
gekwalificeerd vierkant
IMG_6436

Ik ben Maike, gekwalificeerd MatriXpartner, bewegingsagoog, vitaliteitscoach en levensgenieter. 

Mijn missie in het leven is om mensen te leren hun eigen geluk te pakken en houden. Ik zet mensen dus graag in beweging. 

Ik ben doelgericht, duidelijk en daadkrachtig en help mensen hun eigen geluk te pakken en houden. Ik zet mensen graag in beweging.

Ik geloof erin dat HET BEGINT BIJ HET KIND: kinderen zijn prima in staat hun eigen leven in te richten, hun eigen wegen te kiezen en hun eigen strategieën te gebruiken. Volledig met de eigen regie. 

Ik help kinderen en professionals om zelf de regie te nemen. Ik leer ze hun hoofd op te ruimen zodat er  rust en overzicht komt.  Vervolgens help ik ze hun missie te vinden, zodat hun leven de betekenis krijgt die ze zoeken en uiteindelijk maak ik een kort maar krachtig to the point stappenplan om ze vitaal te maken met tips voor bewegen, voeding en rust toegespitst op de persoon. 

Mijn huidige focus ligt in het OMderwijs. Ik maak me graag hard voor een onderwijssysteem waarbij het kind centraal staat. Waarin kinderen de vrijheid krijgen om vanuit intrinsieke motivatie zelf sturing te geven aan hun eigen leerweg en zo hun eigen talenten ontdekken, hun leerdoelen ontwikkelen en hun dromen waarmaken.

Daarnaast train ik als MatriXpartner professionals in de MatriXmethode, ben ik moeder van 3 prachtige kinderen en gelukkig getrouwd.

Ik vind het leuk om jou te leren kennen!

tot ziens

Maike