maike
gekwalificeerd vierkant
IMG_6436

Ik ben Maike, ik train als gekwalificeerd MatriXpartner, professionals in de MatriXmethode. Verder ben ik bewegingsagoog, vitaliteitscoach en levensgenieter. 

Mijn missie: Iedereen verdient geluk. Dat heb je zelf in de hand. Door regie over je eigen hoofd te hebben kun je je eigen gedachten, gevoelens en gewoontes positief beïnvloeden.

Ik ben doelgericht, duidelijk en daadkrachtig en help mensen hun eigen geluk te pakken en houden. Ik zet mensen graag in beweging.

Ik geloof erin dat HET BEGINT BIJ HET KIND: kinderen zijn prima in staat hun eigen leven in te richten, hun eigen wegen te kiezen en hun eigen strategieën te gebruiken. Volledig met de eigen regie. 

Ik help kinderen en professionals om zelf de regie te nemen. Ik leer ze hun hoofd op te ruimen zodat er  rust en overzicht komt.  Vervolgens help ik ze hun informatie handiger te onthouden en hun mentale blokkades op te lossen.

JE KUNT BETER STERKE KINDEREN MAKEN DAN GEBROKEN VOLWASSENEN REPAREREN.

Mijn huidige focus ligt in het OMderwijs. Ik maak me graag hard voor een onderwijssysteem waarbij het kind centraal staat. Waarin kinderen de vrijheid krijgen om vanuit intrinsieke motivatie zelf sturing te geven aan hun eigen leerweg en zo hun eigen talenten ontdekken, hun leerdoelen ontwikkelen en hun dromen waarmaken.

Ik ben moeder van 3 prachtige kinderen en gelukkig getrouwd. Ik houd van reizen, hardlopen, dansen en in de natuur zijn.

Ik vind het leuk om jou te leren kennen!

tot ziens

Maike