Wat is de MatriXmethode?

De MatriXmethode is een snelle en krachtige gesprekstechniek. Het is een manier van vragen stellen waarmee je mensen helpt om zelf de oplossing voor hun probleem te vinden en in te zetten.

Hoe werkt de MatriXmethode?
Een MatriXcoach maakt helder wat er in jouw hoofd afspeelt en welke overtuigingen jou aansturen. Door de juiste vragen te stellen, wordt duidelijk hoe jij informatie opslaat en verwerkt en welke strategie jij onbewust gebruikt in het dagelijks leven. Deze strategie is de boosdoener van mentale problemen. Als je deze belemmerende strategie vervangt door een betere, eentje die je zelf bedenkt en daardoor naadloos bij jou past, lost het probleem vanzelf op. Voor altijd.

Waarom hoef ik mijn verhaal niet te vertellen?
Het fijne van de MatriXmethode is dat het niet om de inhoud van het probleem gaat, maar om de strategie. Je hoeft je verhaal dus niet te vertellen. Je gaat alleen bezig met het onderzoeken en vervangen van de strategie. Je pakt het probleem dus bij de wortel aan en daardoor is het effect blijvend. Met de nieuwe, veel efficiëntere strategie, voorkom je bovendien eventuele toekomstige problemen.

ingridstoop-200x300

onderzoek

Persoonlijke coaching

Heb je last van een van de volgende dingen?

  • een vol en druk hoofd
  • piekergedachten
  • last van stress
  • angst gedachten
  • onverwerkte trauma's uit je verleden
  • slaapproblemen
  • concentratieproblemen
  • leerproblemen
  • psycho-somatische klachten

Vind je het NU tijd daar voorgoed vanaf te zijn! Pak nu de regie over jouw hoofd en leven terug. Op weg naar rust en orde in je hoofd en geluk en vitaliteit in je leven.

Klik dan hieronder voor een afspraak.

Dat kan zelfs telefonisch, maar natuurlijk ook bij ons in de praktijk en zelfs bij jou thuis (gemeente Den Haag)

IMG_6133

Trainingen voor Onderwijs

Wij verzorgen 1 daagse trainingen in de MatriXmethode; een gesprekstechniek waarmee je kinderen hun eigen strategie voor het organiseren van informatie in hun hoofd laat ontdekken en ontwikkelen.  Hoofd opruimen en leren HOE te leren. Zo worden ze weer regisseur van hun eigen hoofd. Ze behalen betere schoolresultaten en leerproblemen worden opgelost en/of voorkomen.  

Voor professionals in het onderwijs (basisonderwijs tot en met hbo). De training is geaccrediteerd met PE punten bij Registerleraar
(8 punten, zowel bij individuele inschrijving als bij de studiedag voor het hele team).

9 juli 2018

Wij verzorgen 5 daagse trainingen tot MatriXdocent. Je leert dan alle aspecten van de MatriXmethode. Niet alleen volle hoofden opruimen en leren HOE te leren maar ook alle emotionele blokkades oplossen.  

Voor professionals in het onderwijs (basisonderwijs tot en met hbo). De training is geaccrediteerd met PE punten bij Registerleraar
(40 punten, zowel bij individuele inschrijving als bij de studiedag voor het hele team).