MatriX coaching is het individueel helpen een ander zelfregie te geven over zijn eigen hoofd met behulp van de MatriXmethode.

WAT IS DE MATRIXMETHODE?
De MatriXmethode is een snelle en krachtige gesprekstechniek. Het is een manier van vragen stellen waarmee je mensen helpt om zelf de oplossing voor hun probleem te vinden en in te zetten.

Hoe werkt de MatriXmethode?
Een MatriXcoach maakt helder wat er in jouw hoofd afspeelt en welke overtuigingen jou aansturen. Door de juiste vragen te stellen, wordt duidelijk hoe jij informatie opslaat en verwerkt en welke strategie jij onbewust gebruikt in het dagelijks leven. Deze strategie is de boosdoener van mentale problemen. Als je deze belemmerende strategie vervangt door een betere, eentje die je zelf bedenkt en daardoor naadloos bij jou past, lost het probleem vanzelf op. Voor altijd.

Waarom hoef ik mijn verhaal niet te vertellen?
Het fijne van de MatriXmethode is dat het niet om de inhoud van het probleem gaat, maar om de strategie. Je hoeft je verhaal dus niet te vertellen. Je gaat alleen bezig met het onderzoeken en vervangen van de strategie. Je pakt het probleem dus bij de wortel aan en daardoor is het effect blijvend. Met de nieuwe, veel efficiƫntere strategie, voorkom je bovendien eventuele toekomstige problemen.

Ingrid Stoop vertelt over de MatriXmethode