Bewegen Aan Zee
VITALITEIT VOOR LICHAAM EN GEEST

MatriXmethode 1-daagse – Hoofd opruimen en leren HOE te leren

Het eigen maken van de MatriXmethode om kinderen te leren HOE te leren en te helpen om hun hoofd op te ruimen zodat ze de regie over hun hoofd krijgen, betere leerresultaten behalen en het preventief voorkomen van leerproblemen. Training voor professionals op hbo-niveau.

De MatriXmethode is een gesprekstechniek waarmee je kinderen hun eigen strategie voor het organiseren van informatie in hun hoofd laat ontdekken en ontwikkelen.  Hoofd opruimen en leren HOE te leren. Met slechts 1 of 2 interventies. Zo worden ze weer regisseur van hun eigen hoofd.

Voor professionals in het onderwijs (basisonderwijs tot en met hbo) en professionals in de gezondheidszorg en hulpverlening die met kinderen werken zoals: psychologen, coaches, logopedisten, therapeuten en artsen.

De MatriXmethode is uitermate geschikt als extra tool om de eigen manier van werken te versterken. Naast alles wat je al succesvol gebruikt.

Investering: De 1-daagse kost € 300  excl. btw (€ 363 incl. btw)

Hierbij inbegrepen zijn: werkboek “Je hoofd opruimen, ook jij kan het”, hand-out, onbeperkt koffie en thee, uitgebreide lunch.

In company: Het is ook mogelijk om de 1-daagse in company te volgen met minimaal 10 en maximaal 12 deelnemers. Bij een incompanytraining maken we samen afspraken hoe het geleerde het best in jouw organisatie gaat werken om een hoge return on investment (ROI) te krijgen. Bel voor een vrijblijvende afspraak..

De training is geaccrediteerd, met PE punten, bij de BNG, SRVB en NFG

Meld je hier aan voor de clinic hoofd opruimen
Naam
telefoonnummer
emailadres
Instelling
eventuele vragen/opmerkingen: